RUMELİ DERNEĞİ’NDEN DOĞAN’A ZİYARET

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan, İzmit’te Rumeli kökenli çok sayıda kişinin bulunduğunu belirterek “ sizlerle birlikte her zaman güzel işler yaptık. Rumeli derneğimiz, hemşeri dernekleri statüsünde olmaklar birlikte milli bir misyonu bulunuyor. Sizlerin bizim gönlümüzdeki yeri çok farklıdır. Trakya’daki göç nedeniyle buraya gelmiş vatandaşlarımızın kurduğu dernekleri, oradaki yaşayanlar için de çok önemli görüyoruz.

GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ ORADA

Trakya, Rumeli bizim ayrı bir heyecan duyduğumuz ve hakikaten çok derin anılarımızın olduğu ata yadigarı bölgeler. Orada da bizim akrabalarımız, soydaşlarımız var. Bu yüzden bir gözümüz, bir kulağımız orada oluyor. Sizinle yürüttüğümüz çalışmalar çok önemli. Birlikte  daha çok güzel işler yapacağız” dedi.

BAŞKANIMIZA DUACIYIZ

Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Recep Altıntip de “Başkanımızın destek ve hizmetlerini unutmamız mümkün değil. Kendisine hizmetleri ve desteği için teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Başkanımız sayesinde geçtiğimiz yıl 65 yaş üstü bir çok vatandaşımız, doğdukları yerleri görme imkanı buldular. Hepimiz kendisine duacıyız. Bunda sonra da birlikte projeler üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.