SAADET EKİPLERİ KÖRFEZ KÖYLERİNDE

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, hafta sonu gerçekleştirecekleri kongre için, Körfez'in köylerini gezerek, vatandaşları kongreye davet ettiller ve aynı zamanda köylerde ki vatandaşların dertlerini dinleyen, isteklerini not aldılar.

Saadet Partisi yönetimi, hiç bir dönemde köylünün bu kadar mağdur edilmediğini söyledi. Saadet Partisi ile köylerin kalkınacağını, köylünün huzura ereceğini, ektiğinin karşılığını ancak ve ancak Saadet kadrolarıyla alınacağını belirttiler.

Ömer Faruk Coşkun, " Köylü kalkınmadan, şehir kalkınmaz. Köylünün kalkınması demek, ülkenin kalkınması demektir. Köyde üretim olmadan, köylü üretmeden, köylü ürettiğini değerinde satmadan, ülke gelir elde edemez. Kalkınma köyden ve köylüden başlar "dedi.

Ömer Faruk Coşkun, ilçe yönetiminin yanı sıra gençlik kolları ekiplerini de köyler için seferber ederek, en kısa zamanda çok insana ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.