Saadet Parti’li Kadınlardan “ABD ve  NATO Üslerini Kapatın” Çağrısı

Ülkemizde yer alan Adana İncirlik Hava Üssü ile Malatya Kürecik Radar Üssü’nün kapatılması için vatandaşlara çağrıda bulunan SP’li kadınlar vatandaşlardan kampanyaya destek verilmesini istedi.

“ÜLKEMİZDEKİ ÜSLER KAPATILSIN”

Bu arada kampanyanın başlatılması öncesinde SP’li kadınlar bir de açıklama yaptı ve kampanyaya destek çağrısı yaparak, “Bugün burada tarihe imza atıyoruz. Yürüyüşle, protestoyla ya da boykotla Gazze'de yapılan soykırıma hep birlikte İsraile direniyoruz. Şimdi sıra İsrail'in güvenliğini sağlayan ülkemizdeki askeri üslerin kapatılmasına geldi. Soykırım tarihi yazanlara tarihe imzanı at. Kürecik ve İncirlik üsleri kapatılsın” denildi.

“ÜSLER KAN VE GÖZYAŞI GETİRİYOR”

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Ülkemizi doğusundan batısına kuzeyinden güneyine örümcek ağı gibi saran ve sayıları tüm ısrarlı taleplere rağmen resmi mercilerce sır gibi saklanan yabancı askeri üsleri ülkemizde istemiyoruz. Bölgemizdeki tüm işgallerde başrolü oynayan askeri üsler ve erken uyarı sistemleri, bölgemize ve Müslüman ülkelere sadece kan ve gözyaşı getirmiştir ve getirmeye de devam etmektedir.

“BU ÜSLERİ İSTEMİYORUZ”

Bu üslerden yapılan operasyonlar nice masumların hayatını kaybetmesine, yaralanmasına, topraklarından çıkarılmasına sebep olmaktadır. Kundaktaki bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve sivil demeden hiçbir ayırım yapmaksızın Müslüman olan herkesi yok edilmesi gereken bir hedef olarak gören ülkelerin bu rezil amaçları için kullanılan üslerini istemiyoruz.

GEREKÇELERİ ANLATTILAR

Müslüman ülkelere, Suriye’ye, Irak’a binlerce sorti yapıp terörist diye Müslüman

kardeşlerimizin ölümüne sebep olan, Filistin’in işgali, Gazze’nin yok edilmesi, Filistinlilerin soykırıma uğraması, en ağır savaş suçlarının işlenmesi için İsrail’e destek veren, Büyük Orta Doğu Projesi adı altında Büyük İsrail Projesini yürütenlere hizmet eden, İsrail’in güvenliğini sağlayıp varlığını sürdürmesi amacına hizmet eden bu üsleri istemiyoruz.

“DERHAL HEPSİNİ KAPATIN”

Siyonizmin arz-ı mevud diyerek topraklarına göz diktiği ve sınırlarını değiştirmeyi amaçladığı ülkelerden biri Türkiye’dir. Bu amaçla yürütülen Büyük İsrail Projesi uyarınca küresel işgal ve sömürü düzeni her geçen gün ele geçirip darmaduman ettiği ülkelere bir yenisini eklemektedir. Bu zalim sömürgenler adım adım ülkemize yaklaşmaktadır. Ülkemizin toprak bütünlüğünü tehdit eden olası durumlarda, bizleri tehdit etmesi kuvvetle muhtemel bu üsleri istemiyoruz. Kürecik ve İncirlik üsleri başta olmak üzere ülkemizdeki tüm ABD ve NATO üsleri derhal kapatılmalıdır”. Yapılan açıklamanın ardından başlatılan kampanyaya Körfezli vatandaşlar da destek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.