Saadet’in Kızılay Ziyareti
 

Bölgemizin sivil toplum kuruluşları ile yakından ilgilenen Saadet Partisi, ziyaretlerinin bir yenisini geçtiğimiz günlerde kongre yapan, Türk Kızılay Derneği şubesine yaptı.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Türk Kızılay Derneğinin sivil toplum kuruluşları içerisinde ayrı bir önemi olduğuna vurgu yaparken, bölgemizde Kızılay adına yapılan çalışmaları da yakından takip ettiklerini bildirdi. Bayrak son olarak, geçtiğimiz günlerde yapılan, Türk Kızılay Derneği Çayırova şubesi Kongre’sinin hayırlı olmasını dilerken, bundan sonraki çalışmalarınız için başarılar dilerim’’ dedi.


Saadet Partisi heyetini ağırlayan Kızılay Çayırova şube başkan vekili Mehmet Atik, Bayrak ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Başkan vekili Atik, ‘’Türk Kızılay Derneği olarak Çayırova’da yaptıkları hizmetleri anlatırken, 150 yıllık bir kuruluş olan Kızılay derneğinde insanlar için faydalı çalışmalar yaparken, Saadet Partisi olarak sizlerin de bizlere destek vermesi bizleri mutlu ediyor’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.