SABAH NAMAZI BULUŞMASI BU KEZ BARBAROS’TAYDI

Bu kapsamda Körfez Müftülüğü tarafından düzenlenen buluşma bu kez Barbaros Mahallesi’nde düzenlendi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katıldığı programda Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, belediye meclis üyeleri Selattin Kabadayıoğlu ve Mehmet Sayım, AK Parti İl Başkan Vekili Doğan Orak, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İKRAM SONRASI DUA

Hayırsevenler Camii’nde kılınan sabah namazını programa geniş katılım gösteren gençlerle ve çocuklarla birlikte kılan ve halkla sabah selamlaşmasını yapan belediye başkanı Şener Söğüt, özellikle küçüklerle yakın diyaloglar kurdu. Bu arada kılınan namaz sonrasında tüm konuklar çorba içerek bir araya gelme ve sohbet etme imkanı bulundu. İkramların ardından Müftü Muhammed Aydın tarafından yaptırılan duaya tüm vatandaşlar birlikte “Amin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.