SAMADER AİLESİ DERİNCE'DE BULUŞTU

Başkan Bulut Yalnız Bırakmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sağlıklı nesiller ve anneler için başlattığı “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi Derince Belediyesi’nin katkılarıyla il genelinde olduğu gibi Derince’de de devam ediyor. Bu proje ekseninde oluşturulan Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler Derneği (SAMADER), dernek üyeleri ile kaynaşma amaçlı bir toplantı organize etti. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler Derneği Başkanı Nagehan Malkoç, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Türk Halk Müziği Korosu’nun seslendirdiği müziklerle renklenen programda sportif faaliyetlere katılan hanımlar da konuşmalar yaparak, projenin önemine değindi.

Derince Sporda da Marka Oldu

Sağlıklı Anneler Mutlu Aileler Derneği Başkanı Nagehan Malkoç’un derneğin hedeflerine yönelik bilgiler verdiği programda söz alan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yaptıkları yatırımlarla Derince’nin sporun da merkezi olduğunu söyledi. “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesinin önemine vurgu yapan Başkan Bulut, “Spor yapan hanımları görünce bir belediye başkanı olarak çok mutlu oluyorum. Çünkü spor sağlık demektir. İnşallah bu sportif faaliyetleriniz kısa vadeli olmaz ve süreklilik arz eder. Büyükşehir belediye başkanımızla beraber başlattığımız bu projeye sonuna kadar destek veriyoruz” dedi. Derince Belediyesi olarak sporda tesisleşmeye önem verdiklerini belirten Başkan Bulut, “Hizmete sunduğumuz yüzme havuzu, spor tesisleri ve er meydanı projelerimiz ile Derince’yi diğer alanlarla olduğu gibi sportif noktada da en üst seviyeye taşıdık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.