Sami Çakır; "Final Maçını Dört Gözle Bekliyorum"


Müsabakaları izleyenler arasında spor takımlarının yakınlarının yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve çok sayıda davetli yer aldı.

ERDİ’DEN 7 GOL

Körfez Belediyesi Çim Halı Tesislerinde oynanan müsabakaların ilkinde Lounge Saray Simit ile Diyar İnşaat takımları karşılaştı. Mücadelenin başından sonuna kadar Saray Simit’in üstünlüğü ile geçilen maçın ilk yarısı 5-1’lik skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de 10-3’lük skor ortaya çıktı ve ilk yarı finalist Saray Simit oldu. Lounge Saray Simit’te maçı 7 golle tamamlayan Erdi Söğüt maçın adamı oldu. Günün ikinci maçı da Eti Group ile KOSİAP takımları arasında oynandı.

KİLİDİ HAKAN AÇTI

İlk devresi başa baş geçen maçta ilerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü ele alan Eti Group; Hakan’ın penaltı golü ile rakibin direncini kırdı, ikinci yarıda da farka giderek maçı 4-0 kazandı ve yarı finalist olan ikinci takım oldu. Çeyrek finalin üçüncü mücadelesi ise müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Betaspor ile Almodem Çelik Yapı arasındaki maçta ağlar tam 11 kez havalandı.

BETASPOR, ÜMİT’LE KAZANDI

Turnuvanın şampiyonluk iddialı iki takımın mücadelesinde maç bir o takıma bir bu takıma gitti. Fakat oyuna sonradan dahil olan Ümit Kahya’nın attığı dört golle müsabakaya ağırlığını koyan Betaspor, iki kez geriye düştüğü maçı 6-5 kazandı ve son dört takım arasına adını yazdırmayı başardı. Karşılaşmayı son derece kalabalık bir taraftar kitlesi de takip etti.

BANAS PETROL DE TURU GEÇTİ

Çeyrek finalin son maçında ise Banas Petrol ile Tise Kamera Güvenlik takımları karşı karşıya geldi. Mücadelenin özellikle ilk devresi büyük çekişmeye sahne olan mücadelede oyuna sonradan ağırlığını koyan Banas Petrol, etkili bir futbolun ardından sahadan 8-4 galip ayrıldı ve turu geçen taraf oldu. Turnuvada yarı final maçları ise 15 Haziran Çarşamba akşamı oynanacak.

İKİ DOĞUM GÜN KUTLANDI

Öte yandan turnuvada önceki gece renkli görüntüler de ortaya çıktı. Oynanan maçlar öncesinde iki doğum günü kutlaması yapıldı. İlk olarak Lounge Saray Simit takımının başarılı file bekçisi Mehmet Öztürk, ardından da maçları izlemeye gelen Cengiz Yağmur isimli taraftarın doğum günleri pasta kesilerek kutlandı.

LOUNGE SARAY SİMİT: 10

DİYAR İNŞAAT: 3

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Cankut Gönenç

LOUNGE SARAY SİMİT: Mehmet Öztürk, Ertuğrul Şamlı, Doğan Şirin, Burak Arslan (Ömer Gören), Erdi Söğüt, Erdem Gürcan (Tümay Dizman), Turgay Aşkın

DİYAR İNŞAAT: Orhan Aydemir, Samet Kalkan (Bülent Kurt), Yusuf Bingöl, Adem Girgin, Hüseyin Özkan, Sefa Örgüç, Barış Yıldız (Resul Sumar) (Yakup Şahin)

GOLLER: Burak Arslan, Erdi Söğüt (7), Turgay Aşkın (Lounge Saray Simit), Bülent Kurt, Yusuf Bingöl, Hüseyin Özkan (Diyar İnşaat)

SARI KART: Orhan Aydemir (Diyar İnşaat)

ETİ GROUP: 4

KOSİAP: 0

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Cankut Gönenç

ETİ GROUP: Alişan Ersin, Osman Gencer, Coşkun Gökdemir, Erol Badiş, Uğur Gegin, Hakan Ayaz (Ogün Şahin), Selçuk Şamlı (Kenan Topçu)

KOSİAP: Mehmet Demirci, Yunus Emre Akar, Mustafa Moğul, Emre Korkmaz, İsmail Cinbo, Serter Keskin, Yusuf Başaran (Ceyhan Çevik)

GOLLER: Hakan Ayaz (P), Uğur Gegin (2), Coşkun Gökdemir (Eti Group)

SARI KART: Mustafa Moğul (KOSİAP)

BETASPOR: 6

ALMODEM ÇELİK YAPI: 5

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Mustafa Kemal İçelli

BETASPOR: Ersin Mert, Özgür Tınaz, (Ümit Kaya), Gökhan Şahin, Serhat Karakayalar, (Kerim Yaşar), Batuhan Boyoğlu, Ruhi Yiğit (Mesut Horos), Kibar Çiftçi

ALMODEM ÇELİK YAPI: Tarık Uzunboy, Ali Yeniçeri, İlker Nemli (Fatih Tuğ), Levent Taşkın, Onur Topçu, Hakan Soylu, Samet Gürsel

GOLLER: Ümit Kata (4), Gökhan Şahin (2) (Betaspor), Onur Topçu, Hakan Soylu (Almodem Çelik Yapı)

SARI KART: Batuhan Boyoğlu (Betaspor)

BANAS PETROL: 8

TİSE KAMERA GÜVENLİK: 4

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Mustafa Kemal İçelli

BANAS PETROL: Harun Karakol, Ufuk Yükselmiş, İdris Malo, Uğur Sayaroğlu, Levent Gülay (Gökhan Sayaroğlu), Ümit Karabulut (Ziya Arap), Cenk Kartov

TİSE KAMERA GÜVENLİK: Çağlar Akın, Eren Dal, Erdi Dal, Emre Ayhan, Vedat Çelebi, Ender Akaoğlu, Yunus Emre Akıcı

GOLLER: Uğur Sayaroğlu (3), Levent Gülay, Gökhan Sayaroğlu, Ümit Karabulut (2), Cenk Kartov (Banas Petrol), Erdi Dal (2), Ender Akaoğlu (2) (Tise Kamera Güvenlik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.