SARIÇAYIR GAZETECİLERLE BULUŞTU

Vakıf yöneticisi Vedat Akbulut'unda hazır bulunduğu buluşma, Sarıçayır’ın yanı sıra, gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Özmen, Bizim Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Eranıl, Özgür Kocaeli Gazetesi Körfez Temsilcisi Binali Aslan, Ses Kocaeli Haber Sitesi Körfez Temsilcisi Nabi Yazıcı, Kocaelikent Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Ali Çınar ve Ülker Düğün Sarayları Sahibi Ömer Ülker katıldı.

10 OCAK VE 16 OCAK KUTLAMASI

Tütünçiftlik’te bulunan Çeto Kebap Salonu’nda düzenlenen buluşmada, davetine katılması dolayısıyla tüm konuklarına teşekkür eden KAI Vakfı Taner Sarıçayır, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz ve şimdiden 16 Ocak Basın Onur Gününüzü tebrik ediyorum. Sizlerle bir araya gelmek bizler için çok özel ve anlamlı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.