Sarıgül Ve Yönetiminden  Körfez’de Ziyaret Turu

Önceki günü çok yoğun bir şekilde geçiren Başkan Sarıgül, ilk ziyaretini Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e yaptı.

“SAHADA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Başkanlık makamındaki buluşmada Sarıgül ve yönetiminin yanı sıra eski gençlik kolları başkanlarından olan, halihazırda AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak partiye hizmet veren Fehmi Öztürk de hazır bulundu. Buluşmada konuşan mevcut başkan Ahmet Sarıgül, gençlik kolları olarak sahada çok güçlü bir dirayetle mücadele edeceklerini dile getirdi.

“BEN DE GENÇLİK KOLLARINDAN GELİYORUM”

Buluşma sırasında gençlerle yakından ilgilenen ve kendisinin de gençlik kolları başkanlığından gelip, meclis üyeliği, ilçe başkanlığı ve son olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturduğunu kaydeden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, “AK Parti teşkilatlarının başarısında temel ve en önemli faktörlerden birizi gençlik kollarıdır. Sizlerle birlikte bundan sonraki süreçte daha başarılı sonuçlar alınacağına yürekten inanıyorum” dedi ve ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

KAYMAKAMLIK ÇIKARMASI

AK Partili gençler belediye başkanı Söğüt ile buluşmasının ardından Körfez Kaymakamlığına geçti. Burada sırasıyla İlçe Nüfus Müdürü Emel Dağdeviren, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve Körfez İlçe Sağlık Müdürü Oğuz Kösa’ya konuk olan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, kendilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı “Daha Adil Bir Dünya Mümkün kitabını hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2352

banner2670

banner2680