SARNIÇHAN YENİDEN İHALEYE ÇIKIYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu ay içinde bekleme süresinin tamamlanacağını ve inşaatın yeniden ihale edileceğini, kısa zamanda da projenin tamamlanacağını söyledi. Baran, projenin tamamlanmasıyla ilçenin ticaretinin hızlanacağını ve kent merkezinin güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Sarnıçhan inşaatı, 2016 mart ayında başlamış ve kaba inşaatın tamamlanması aşamasında ihaleyi alan müteahhit firmanın ekonomik sıkıntıya düşmesiyle yarım kalmıştı. Firmanın çalışmayı bırakması sonrasında yasal olarak beklenmesi gereken sürenin tamamlandığı ve yeniden ihale için çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

Yeniden açılacak olan ihaleyi alacak olan firma, kaba inşaatı tamamlayarak, iş yerlerini bitirip, kısa zamanda projeyi teslim edecek. İnşaatta yer alan 12 dükkan daha önce satılmış ve kalan satışlar inşaatla birlikte durdurulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.