Seçime En Hazır Parti AK Parti.!

Ekip çok tecrübeli isimlerden oluşuyor.!

20 YILDIR KAYBETMİYORLAR.!

AK Parti’de 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde teşkilatların hazırlıkları devam ediyor. Sürecin en yoğun ve aktif şekilde devam eden Körfez İlçe Teşkilatında parti içi toplantılara ağırlık veriliyor. AK Parti’nin ilçedeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) yönetiminin önceki gün yapılan son toplantısında gelinen süreç ele alındı.

SEÇİME EN HAZIR PARTİ

20 senedir teşkilatının başında olan ve hiçbir seçimi kaybetmeyen  İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan öncülüğünde yapılan toplantıya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan da katıldı. Birleşimde yapılan saha çalışmaları ve adaylık açıklamasının ardından hazırlanacak program ele alındı. Çok tecrübeli isimlerden oluşan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde önümüzdeki salı günü açıklanacak Belediye Başkan Adayı ile çalışmalara hız verilerek çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakılmayacak.  iktidar partisindeki bu uyum, birlik ve beraberlik dikkatlerden kaçmıyor.

BAŞKAN SÖĞÜT : AÇIK ARA ÖNDEYİZ

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan  belediye başkanı Şener Söğüt, “İlçe başkanımız Nurettin Okutan ve yol arkadaşlarımızla birlikte hem gündemi hemde yaklaşan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimini konuştuk. Çalışmalarımız olanca hızı ile devam edecek.  Halkımızdaki teveccühü görüyoruz. Anketlerde açık ara öndeyiz. Önümüzdeki Salı günü açıklanacak olan adayımızla birlikte saha çalışmalarımıza çok yoğun bir tempoyla devam edeceğiz. Hizmet yarışında durmak yok halkımıza hizmete devam dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.