Sedat Sözen’in Oğlu Sünnet Oldu

Sedat-Şaziye Sözen çiftinin oğulları Muhammed Emin için düzenlenen sünnet cemiyeti geçtiğimiz günlerde Dilovası’nda bulunan Tavşancıl Sahil Çay Bahçesi’nde gerçekleşti. Aynı zamanda Dilovası Belediye Meclisi’nin AK Partiyi üyelerinden Nizamettin Sözen ile Erdoğan Salman’ın da torunu olan Muhammed Emin’in sünnet cemiyetine yakınları büyük ilgi gösterdi.

ÇULCU VE ÖZKAN DA KATILDI

Dilovası’nda kent protokolünün yanı sıra siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri Sözen ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Bu arada sünnet cemiyetine katılanlar arasında MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu, kentimizin yetiştirdiği önemli spor insanlarından Metin Özkan ve Kocaelispor’un eski futbolcularından Osman Çakır da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.