Şehidimize dua okunarak Hizmete başlandı.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Numara 160’da kısa süre önce hazırlıklarını tamamlayan ve fabrikadan halka satış sloganıyla ticaret hayatına atılan iş yerinin açılış kurdelesini, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun,  KTO Başkanı Sibel Moralı kesti. Kalabalık katılımın olduğu açılışa, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Tatlı, Kotsiad Başkanı Mehmet Allak,, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Kocaeli Başkanı Tazebey Yaşin, Birlik Taşkilatlanma Başkanı ve Ardahan Akçakale Dernek Başkanı Taner Sarıçayır, Azerbaycan Spor Kulübü Dernek Başkanı Turgut Caferoğlu, Başkan Yardımcısı Eren Kazgan, Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli, KTO yönetimi, iş adamları ve konuklar katıldılar.

Şehit nedeniyle müzik olmadı

Görkemli bir açılış programı hazırlanan iş yerinin hizmete girişi sırasında, Körfez’li Uzman Çavuş Osman Gazi Çetingöz’ün şehit oluşu nedeniyle müziksiz bir tören yapıldı. Açılış öncesinde protokol kısa konuşmalar yaparak, işyerinin hayırlı ve bol kazançlı olması dileklerini ilettiler. Konuşmalardan sonra, iş yeri sahibi tarafından şehidimiz için dua edildi ve bereket duasıyla açılış yapıldı. Kurdele kesiminden sonra işyerini dolaşan protokol ve konuklar, Arçelik başta olmak üzere çeşitli beyaz eşya, elektronik eşya ve mobilya ürünlerini incelediler. Açılış sırasında Kemal Şengül, Yüksel Çetin ve İsmail Şengül gelen konuklarla yakından ilgilendiler. Açılış verilen kokteyl daveti ile sonlandı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.