17 Aralık 2016’da Kayseri’deki belediye otobüsü patlamasında şehit olan Abdulsamet Özen’in Körfez’de ikamet eden babası Hüseyin Özen, “Terörsüz Türkiye” hedefine destek vermek amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Kayseri’de 17 Aralık 2016’daki belediye otobüsü patlamasında şehit olan Abdulsamet Özen’in Körfez’de ikamet eden babası Hüseyin Özen, ülkemizin birliği ve huzuru için dua ederek “Terörsüz Türkiye” hedefine destek vermek amacıyla MHP Kocaeli İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Ziyaret, şehit babasının katılımıyla gerçekleşen anlamlı bir buluşmaya sahne oldu.
“TERÖRSÜZ TÜRKİYE' DESTEĞİ
Hüseyin Özen, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Terörsüz Türkiye” hedefine verdikleri desteği vurgulayarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve teşkilata teşekkür etti. Özen, ülkenin birlik ve beraberliği için dua ettiklerini de ifade ederek, teröre karşı kararlılık mesajı verdi.
MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Hüseyin Özen’e parti rozeti takdim ederken, Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim armağan etti.