Selvi: “STK’larımız Yönetimde Söz Sahibi Olmalı”

AK PARTİLİ SELVİ’Yİ BU KEZ VİRANŞEHİRLİLER AĞIRLADI!

AK Parti’nin Körfez ilçedeki en genç belediye başkan aday adayı olan ve başvurusunun ardından saha çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam eden iş insanı Ferhat Selvi, gittiği her yerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Özellikle ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları ile buluşmalarını sürdüren Selvi, önceki gün de Körfez Viranşehirliler Derneği yönetiminin konuğu oldu.

“KÖRFEZ İÇİN HAYALLERİMİZ VAR”

Aynı zamanda Kocaelispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olan dernek başkanı Çetin Zerenoğlu ve yönetimi ile dernek üyeleri tarafından karşılanan AK Partili aday adayı Ferhat Selvi, burada büyük bir ilgi ile karşılandı. Üyelerle buluşmasında adaylık gerekçelerini anlatan ve hedeflerini paylaşan AK Partili Selvi, “Bir yola çıktık ve kendimize güveniyoruz. Körfez ilçemizle ilgili hayallerimiz var” dedi.

“STK’LAR SÖZ SAHİBİ OLMALI!”

Körfez ilçedeki Viranşehirlilerle ve diğer sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya geldiklerini kaydeden Selvi, “STK’larımız bu kentin bir gerçeği. Şehrin yönetimine halkımızın ve sivil toplum hareketimizin dahil olmasını önemsiyoruz. Bu hizmet kalitesini ve çeşitliliğini artıracaktır. Dernek başkanımız Çetin Zerenoğlu ağabeyimize, yönetimine ve üyelerimize ilgileri dolayısıyla teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.