SEVGİ HER SORUNU ÇÖZER

Yenidoğan bölgesindeki kadınların isteği doğrultusunda İzmit Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi tarafından Ailede Sevgi isimli bir seminer düzenlendi. Seminerde konuşan Kocaeli İl Müftülüğü Vaizesi Nuray Kesercioğlu” aile içerisinde sevgimizi göstermemiz pek çok sorunu temelden halleder; eşimize, çocuklarımıza, anne, baba ya da kayınvalide, kayınpederimize sevgiyle yaklaşmak, bunu sık sık dile getirmek hem ilişkileri güçlendirir hem de çocukların gelişimine olumlu etki eder. Özellikle çocuklarımıza sevgi göstermekten kaçınmamalıyız. Dokunmak, baş okşamak onlara sevildiklerini hissettirir ve sevgi ortamında büyüyen çocuklarda özgüven eksikliği yaşanmaz. Eşlerimiz için de kaliteli zaman geçirebilecek alanlar oluşturmalıyız. Sabırla ve güçlü bir iletişimle son yıllarda artmakta olan boşanmaların da önüne geçilebilir” dedi.


EVE FARKLI GİTTİLER


Anlatımın sonunda sorularına da cevap bulan kadınlar “bu akşam eve farklı gideceğiz evde daha sevgi dolu bir ortam olacak bize bu konuların sık sık hatırlatılması lazım” diyerek bu tür seminerlerin devam etmesini istedi.  

Yenidoğan Kültür Merkezi’ndeki seminere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu ve İzmit Kadın Romanlar Derneği Başkanı Emine Dömek de katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.