Sevindikli Halkından  Söğüt’e Sıcak Karşılama

Başkan Söğüt, bugün ilçenin merkezi köylerinden Sevindikli köyüne konuk oldu.  Sevindiklide uzun süre Muhtarlık yapmış olan Fevzi Arslan'ın cenazesine katıldıktan sonra Köyün kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Söğüt’e belediye başkan yardımcılarından İbrahim Çırpan ve meclis üyesi Murat Gülbiçim'de  eşlik etti.

“YILMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Sevindikli köylülerinin yakın ilgisi ile karşılaşan belediye başkanı Şener Söğüt, “Gece, gündüz ve hafta sonu demeden, yılmadan ve usanmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sevindikli Mahallemizde bulunan değerli vatandaşlarımızla selamlaştık, bir araya gelip sohbet ettik. Körfez ilçemizdeki birlik ve bütünlüğümüzün idamesini en güçlü şekilde sağlayacağız. Mahallemize yaptığımız hizmetleride arttırarak devam ettireceğiz  diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.