Şevval’den İki Bronz Birden.!

Turnuvanın ilk gününde poomsea kategorisinde müsabakalar gerçekleştirildi. Antalya Spor Salonu’nda gerçekleşen, 60 ülkeden yaklaşık bin 900 sporcunun katıldığı müsabakalarda ilimizden de bir isim yer aldı.

İKİ BRONZ MADALYA

Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencisi Siyah Kuşak 4. Dan Körfezli Milli Taekvondocu ulusal ve uluslararası alanda ilimize ve  ülkemize birçok madalyalar kazandıran  Şevval Yarar bu geleneksel turnuvada da madalya kazandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda müsabakalara çıkan Yarar, iki dalda bronz madalya elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

SAYISIZ BAŞARISI VAR

Başarı hanesinde şimdiye kadar Avrupa Şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve dünya üçüncülüğü dereceleri bulunan, ayrıca sayısız Türkiye şampiyonlukları ile göğsümüzü kabartan Şevval Yarar, Antalya’daki uluslararası turnuvada tekli ve üçlü kategorilerde yarıştı. Ferdi kategoride tüm rakiplerini tek tek eleyen Yarar, finale kadar yükseldi. Finalde çok az bir puan farkı ile rakibine yenilen Yarar bronz madalyada kaldı.

İkinci müsabaka da ise Zeynep Gül, Melisa Yalçın ve Şevval Yarar’dan oluşan takım final müsabakalarında bronz madalya aldılar.

 İki bronz madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekleyen Körfezli Milli Taekvondocumuz  kendisine bu turnuva için destek veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Spor yetkililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.