Şeymanur Tok, Dünya Şampiyonasına Gidiyor

Ülkemizin tanınmış sinema ve dizi sanatçılarından olan, özellikle Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı karakter ile öne çıkan Yücel Tok’un kızı olan Şeymanur Tok’un öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

İKİ SPORCUSU DERECEYE GİRDİ

İlimizde düzenlenen okullar arası kicboks şampiyonasında Tok’un yetiştirdiği sporcular olan Ecrin Meryem Feyzullah, 65 kiloda Kocaeli birincisi olurken, 55 kiloda mücadele eden Elizan Tuana Menzillioğlu da kent ikinci olarak dikkat çekti. Sporcularının başarısı ile büyük dikkat çeken Şeymanur Tok, destekleri dolayısıyla Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e Körfez Belediyesi Spor Müdürü Ali Osman Baş’a teşekkür etti.

HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Öte yandan İstanbul’da düzenlenecek olan Dünya Kicboks Şampiyonası’nda ilimiz ve Körfez ilçe adına Şeymanur Tok da mücadele edecek. Bu ocak ayında düzenlenen Türkiye Kicboks Şampiyonasına mücadele edecek. Bu önemli turnuva için yola çıktıklarını dile getiren Şeymanur, “Destekleri dolayısıyla belediye başkanımız Şener Bey’e çok teşekkür ediyorum. 19-27 Ocak’ta Ordu’dan Türkiye Şampiyonu olarak dönmeyi, ilimizi ve ülkemizi dünya şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmeyi istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817