ŞİMŞEK'ten HATİPOĞLU'na Doping Gibi Destek.!


İyi Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Azmi Cihat HATİPOĞLU da Körfez’e heyecan katan adaylardan biri oldu. 
Her kesimden aldığı destekle dikkatleri üzerine çeken HATİPOĞLU toplumun farklı kesimlerinden karşılık bulmasının avantajıyla favori aday olarak çalışmalarına devam ediyor. 
Seçim çalışmaları devam ederken HATİPOĞLU’na bir destek de Mesut ŞİMŞEK’ten geldi. 


Mesut ŞİMŞEK, 20 yıla yakın bir süre Körfez Belediyesi’nin şirketleri olan YARPAŞ A.Ş. ve KÖRPAŞ A.Ş. de yöneticilik yapan, KARS ARDAHAN IĞDIR VAKFI ve DÜNYA KARAPAPAK TÜRKLERİ DERNEĞİ yönetim kurullarında bulunan, Körfez İlçesinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim. 
2019 yılı yerel seçimleri sonrasında Belediye Başkanı seçilen Şener SÖĞÜT tarafından iş aktinin feshedilmesi sonrasında aldığı işsizlik maaşını, korona döneminde Cumhurbaşkanlığının başlatmış olduğu yardım kampanyasına bağışlayarak yerel ve ulusal basında bir anda tüm Türkiye’nin gündemine oturmuştu. 
Gerek mesleki alandaki çalışmaları ve başarıları, gerek sosyal çalışmaları ile Körfez’de adını sıkça duyuran ve bir çok insanın yakından tanıdığı ŞİMŞEK’in, HATİPOĞLU’nun yanında çalışmalara katılması büyük avantaj olarak görülüyor. 
Uzun yıllara dayanan belediyecilik tecrübesi, kamu mali yönetimi konusundaki görevleri ve insani ilişkilerdeki yardımsever, mütevazı ve özverili kişiliği ile HATİPOĞLU’nun çalışma ekibine ciddi güç katmış gözüküyor. 
Yapıcı kişiliği, sorunlara olan vukufiyeti ve çalışkanlığı ile çözüm odaklı çalışmanın gerekliliğine olan inancı, onun belli başlı özelliklerinden bir kaçı. 
Azmi Cihat HATİPOĞLU’nun da Mesut ŞİMŞEK’in çalışmalarından ve katkısısından çok memnun olduğu gelen bilgiler arasında..
Arkadaşları, dostları ve hemşehrilerinin Mesut ŞİMŞEK’e olan güven ve desteği; seçim sürecinin gidişâtına doğrudan etki edeceğe benziyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih GAZİOĞLU 5 ay önce

Mesut ağabeyim ALLAH ayağına taş degdirmesin varlığın daim olsun

Avatar
Vural şimşek 5 ay önce

Mesut abim hayırlı olsun inşAllah