Sivaslılardan Ziyaret Turu

Bu kapsamda dernek başkanı Kadir Zortaş ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, önceki gün önemli iki ziyarette bulundu.

ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

İlk ziyaretini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a yapan Sivaslılar Derneği yöneticileri, gösterdiği alaka dolayısıyla Yavuz’a teşekkür etti. Zortaş açıklamasında “Valimiz Seddar Yavuz beyi makamında ziyaret edip faaliyetlerimiz ve planlamalarımız hakkında kendisini bilgilendirdik. Sayın valimize ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

BEKİROĞLU İLE BULUŞTULAR

Sivaslıların sonraki durağı ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Teşkilatı oldu. Bir süre önce yapılan genel kurul sonrasında yeniden ilçe başkanlığına seçilen Av. Doğan Bekiroğlu’nu parti binasında yönetimi ile ziyaret eden Sivaslılar Derneği Başkanı Kadir Zortaş, burada da ekibini tanıştırdı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. MHP’li Bekiroğlu da ziyaretleri dolayısıyla Sivaslılara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.