SİYASETİN KALBİ BU DÜĞÜNDE ATTI

Düğüne Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli Milletvekilleri de katıldılar.

Şehr-i Mahal adlı düğün salonunda gerçekleşen davette, siyaset ve iş dünyasının Körfez ve Kocaeli’nden tanınmış simaları salonda yer aldı.

Kalabalık davetli gurubunun katıldığı düğün töreninde, AK Parti Körfez teşkilatı ve eski yeni belediye başkanları ile il yöneticileri, Yunus Pehlivan döneminin siyasi yol arkadaşları Pehlivan’ı yalnız bırakmadılar.

2 dönem Körfez Belediye Başkanlığı yapan Yunus Pehlivan’ın kızının düğünü Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde Bahçelievler Mahallesi’nde Şehr-i Mahal’da yapıldı. Gerçekleşen görkemli düğün töreni ile Ayşe ve Yunus Pehlivan’ın Avukat olan kızı Şeyma, Ayfer ve Selami Yavuz’un Endüstri Mühendisi olan oğlu Sinan ile bir ömür boyu birlikte olmaya “Evet” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.