SİZLERİN DUASI BİZİ AYAKTA TUTUYOR


Karesi Belediye Başkanı İsmail Baran, saha çalışmaları dışında sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçedeki yaşlı ve hastaları da evlerinde ziyaret ediyor, hal hatır soruyor. Başkan Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da eşlik etti. Başkanlar ilk olarak Fatih Mahallesi’nde oturan ve rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören Yahya Tavan’ı evinde ziyaret etti.

DUYARSIZ KALMAYACAĞIZ

Ziyarette konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye olarak yol, park, temizlik, imar gibi birçok konuda hizmet verdiklerini ancak bu hizmetlerden çok daha fazla çocuklara ve yaşlılara verilen hizmeti önemsediklerini belirtti. Başkan Baran, “Biz insanlarımızın her anında yanındayız. Özellikle yaşlı ve çocuklarımıza özel ilgi gösteriyoruz, onların ihtiyaçlarına duyarsız kalmıyoruz.
DUALARINIZ ÖNEMLİ

Sizlerin hayır duası bizleri ayakta tutuyor, hizmet aşkımızı arttırıyor. Sizlerin öpülesi ellerinizden öpüyor ve sizlerle birlikte oluyoruz” dedi. Sürpriz ziyaretten dolayı teşekkür eden Yahya Tavan, “Sizleri bu zor günümüzde de yanımızda görmek bizleri mutlu etti” dedi. Başkan Baran ve beraberindekiler daha sonra Güney Mahallesi’nde oturan Servet Adıgüzel’i evinde ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.