Söğüt Başarılı Öğrencilerle  İftar Sofrasında Buluştu

Ramazan ayını da yine çok yoğun geçiren belediye başkanı ve başkan adayı Şener Söğüt, önceki gün Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde ilçede düzenlenen Temel Yeterlilik Testi (TYT) Sınavında başarılı olan öğrencilerle bir araya geldi.

“DESTEĞİMİZ VE İNANCIMIZ SÜRECEK”

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen TYT deneme sınavında ilk 100 arasına girme başarısı gösteren öğrenciler ve aileleri ile iftar sofrasında buluşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başarılı gençleri hem tebrik etti ve hem de hediyelerini kendilerine sundu. Söğüt açıklamasında, “TYT sınavına giren öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte iftar sofrasında buluştuk, başarılarını ödüllendirdik. Sizlere olan desteğimiz ve inancımız sonuna kadar devam edecek. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

KAYMAKAM DA KATILDI

Bu arada öğrenciler ve velilerinin ağırlandığı iftar buluşmasına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül de katıldı. Birliktelikte Kaymakam Kalkar ve Milli Eğitim Müdürü Kurt da gençleri ve ailelerini selamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.