Söğüt, Başkan Yardımcıları  İle Projelerini Konuştu

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde büyük bir zafere imza atarak ikinci kez üst üste Körfez Belediye Başkanlığına seçilen AK Partili Şener Söğüt, mazbatasını aldıktan sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Saha çalışmalarındaki en aktif isimlerden biri olarak bilinen Başkan Söğüt, hem birim müdürleri ve hem de belediye başkan yardımcıları ile önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN YARDIMCILARINI TOPLADI

Başkan Söğüt, dün Körfez Belediye Başkan Yardımcıları; İbrahim Çırpan, Sait Çalık, Levent Yılmaz, Serkan Yeğnidemir, Ahmet Erdemiş ve Osman Yurt ile başkanlık makamında bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda gündem üzerine genel değerlendirmeler yapıldı, ayrıca seçim döneminde verilen sözlerin yerine getirilmesi için de sürecin ele alındığı bildirildi.

“CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM”

Yapılan toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Yakın çalışma arkadaşlarımız olan başkan yardımcılarımızla yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdik. Körfez için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817