Söğüt; Başkanlığa Değil, Halkın  Sevgilisi Olmaya Aday!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakı’nın temsilcisi olarak ikinci kez üst üste aday gösterilen ve kamuoyunda büyük bir takdirle karşılanan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, saha çalışmalarına devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarından itibaren programlarına başlayan, halka dokunan ve gittiği her yerde büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Söğüt, önceki gün Atalar Mahallesi’nin üst kesimlerinde bulunan Taşlıtarla mevkiinde yine halkın yanında yer aldı.

BİRLİKTE EKMEK YAPTILAR

Burada vatandaşlarla buluşan ve Körfezlilerin samimi dileklerini dinleyen Başkan Şener Söğüt, burada kadınlarla birlikte ekmek de yaptı. İlçedeki her bir vatandaşımızın hayır dualarına talip olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Memleket dediler mi yürekten bir sızlarım. Tandır ekmeği kokusu sinmiş annelerin, bağrından kopan duayla yarınlara güvenle bakarım. Yol arkadaşlarımızla birlikte adım adım Körfez’in dört bir yanında hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. Annelerimizin, ablalarımızın yaptığı ekmekler çok lezizdi” dedi.

“AYNI AŞKLA HİZMETE DEVAM”

Programı sırasında Körfez Kent bölgesine giden ve burada Emlak Konut 2. Etap ile 4. Etap’ta site yönetimleri ve site sakinleri ile ayrı ayrı bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Buluştuğumuz vatandaşlarımızdan taleplerini dinledik. Genel olarak bölge halkının samimi ve içten tavırlarını görmek hepimizi çok sevindirdi. Kendilerine ilgi ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Geçen 5 yıl içinde ilçemizin her bölgesine eser ve hizmet götürdük. Yeni dönemde de aynı aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817