SÖĞÜT BAYRAMI ÇOK YOĞUN GEÇİRDİ

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde ikinci kez Körfez Belediye Başkanı seçilen AK Partili Şener Söğüt, geçtiğimiz gün mazbatasını aldı ve ikinci dönemine resmen başladı. Ramazan Bayramına yeniden başkan seçilerek giren ve bayram vesilesi ile ilçe genelinde ziyaretlerde bulunan Başkan Söğüt, mahalle mahalle ilçeyi gezerek Körfezlilerle bayramlaştı.

SÖĞÜT’E BÜYÜK İLGİ VARDI

Gittiği her yerde vatandaşlarla bir araya gelen, özellikle çocuklarla sohbet ederek bayram hediyelerini takdim eden Başkan Söğüt, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının bayramlaşma merasimlerine de katılarak bayramlaşma sevinçlerine ortak oldu. Seri ziyaretlerde Başkan Söğüt halkın yakın ilgisi ile karşılaştı.

STK ZİYARETLERİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; Kocaeli Van Çaldıran Çevre Köyleri Derneği, Körfez Ticaret Odası, Körfez Muşlular Derneği, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı, Kocaeli Erzurum Çat İlçesi ve Civar Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği ve Yarımcalılar Derneği yönetimleri tarafından düzenlenen bayramlaşma merasimlerinde hemşehrileri ile bir araya geldi ve bayramlaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.