Söğüt: Bizim Tek Sevdamız Körfez

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti’den bir kez daha Körfez Belediye Başkan adayı olmak için çalışma yürüten ve sahada en güçlü isim olarak dikkat çeken mevcut belediye başkanı Şener Söğüt, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

MİMAR SİNAN’I DOLAŞTI

Gittiği her yerde halkın yakın ilgisi ile karşılaşan ve bölge halkının tüm taleplerinin yerine getirilmesi için yoğun gayret gösteren Başkan Söğüt, önceki günü ilçenin en büyük ve kalabalık bölgelerinden biri olarak öne çıkan Mimar Sinan Mahallesi’nde geçirdi.

HALKIN İLGİSİ SEVİNDİRDİ

Mimar Sinan’da bulunan bölge esnafını turlayan, iletilen sorun ve talepleri tek tek not alan, bir araya geldiği vatandaşları da dinleme imkanı bulan belediye başkanı Şener Söğüt, gördüğü yakın ilgi karşısında büyüt moral buldu.

“HALKIMIZ YİNE DESTEKLİYOR”

Gittiği her yerde Körfez ilçeye değer katan projeleri anlatan ve yeni dönemde hayata geçirmek istediği çalışmaları paylaşan Söğüt, “Mimar Sinan Mahallemizin güzel insanlarıyla selamlaştık, sohbet ettik. Esnafımızı dinledik. Halkımızın partimize olan teveccühünün devam ettiğini görmek çok güzel. Bizim tek sevdamız Körfez ilçemize ve her bir vatandaşımıza eşit şekilde hizmet edebilmektir” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.