Söğüt, Boyraz İle Yatırımları Görüştü

Kentimizde tanınan bir sima olan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Körfez ilçede bir dizi temasta bulundu ve Belediye Başkanı Şener Söğüt ile bir araya geldi.

NAZENDE BALIK’TA BULUŞTULAR

Körfez Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren en nezih mekanlarından Nazende Balık isimli işletmede gerçekleşen buluşma sırasında Başkan Söğüt’ün yarı sıra belediye başkan yardımcılarından Serkan Yeğnidemir de hazır bulundu. Gerçekleşen buluşma son derece samimi bir ortamda gerçekleşti.

YATIRIMLAR DA KONUŞULDU

Gerçekleşen samimi buluşma sırasında Belediye Başkanı Şener Söğüt, Bakan Yardımcısı Boyraz ile Körfez ilçede yapımı devam eden ve gelecek dönemde hayata geçirileceği belirtilen yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde de bulundu. Söğüt buluşma ile ilgili olarak, “Bakan Yardımcımız Osman beyi Körfez’imiz de misafir ettik. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.