Söğüt Bu Kez Karslılarla Buluştu

Seçim programları kapsamında mahalle mahalle gezen, esnaf ziyaretleri yapan ve semt pazarlarını gezerek ilçenin her yerinde vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, diğer taraftan sivil toplum kuruluşları ile bir araya geliyor. Başkan Söğüt, buna göre İlçe SKM Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Kocaeli Karslılar Derneği’ni ziyaret etti.

KALABALIK ZİYARET

Derneğin Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki lokalinde dernek başkanı Alper Alyılmaz ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Söğüt’e AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Doğan Orak, Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu Başkanı Alican Kazgan eşlik etti, ayrıca buluşmada çok sayıda Karslı hazır bulundu.

ŞİİRLE BAŞLADI

Dernek başkanı Alper Alyılmaz’ın selamlama konuşmasının ardından söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ‘Yiğit gibi dik kalesi, ani turistler yöresi, Kura Nehri, Aras, Cinderesi, Kars’a özel, Karsta güzel’ diyerek başladığı sözlerinde, Karslılara kendilerine olan yakın ilgisi dolayısıyla teşekkür etti. Söğüt konuşmasının sonraki bölümünde yeni dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

BAŞKAN SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Söğüt ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada ise “Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alper Alyılmaz ve Karslı hemşehrilerimizle samimi bir ortamda Körfez’de hayata geçirdiğimiz ve yeni dönemde yapacağımız eser ve hizmetlerimizi konuştuk. Desteklerinden ve güzel karşılamalarından dolayı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper Alyılmaz 1 ay önce

Bugüne kadar Derneğimize ve hemşerilerimize Çok Yakın ilgi gösteren ve bizlerden biriymiş gibi davranın Sayın başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz

banner2817