Söğüt, Davet Turuna  Seyfettin Selim’le Başladı

Bu yıl 49. kez gerçekleştirilen Altın Kiraz Festivali kapsamında tertip edilecek olan Taşköprü Yağlı Güreşleri, 18 Haziran Pazar günü Sevindikli Mahallesi’nde bulunan Taşköprü Er Meydanı'nda düzenlenecek. Bu büyük ve görkemli organizasyon için tanıtım toplantısı bugün Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından düzenlenmişti.

ÜNLÜ PEHLİVANLAR YER ALACAK

14 boyda toplam 50’si başpehlivan, 500 güreşçinin kol bağlayacağı Taşköprü Yağlı Güreşleri'ne; 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemerin sahibi Mustafa Taş, Kırkpınar üçüncüleri İsmail Balaban ve Ertuğrul Dağdeviren, geçen yıl Taşköprü Yağlı Güreşleri'ni kazanan Ali Gürbüz ve Yusuf Can Zeybek gibi şampiyonların da katılacağı öğrenildi.

BAŞKAN DAVET ETTİ

Öte yandan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de güreşlerle ilgili davet turuna çıktı. Başkan Söğüt, Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde en fazla ağalık yapan iş insanı Seyfettin Selim’i makamında ziyaret etti. Selim’e davetiyesini veren Söğüt, kendisini mutlaka etkinliklerde görmek istediklerini dile getirdi. Selim de ziyaret dolayısıyla belediye başkanı Şener Söğüt ve beraberindekilere teşekkür etti.

KALABALIK GİTTİLER

Bu arada Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ziyareti sırasında; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, eski ilçe başkanı Ramazan Tuna, Büyükşehir Meclis Üyesi Selahattin Kabadayıoğlu, belediye başkan yardımcısı Osman Yurt, eski başkan yardımcılarından Mehmet Şendoğan eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.