Söğüt, Depremzedeleri Unutmadı

Bu arada deprem sonrasında bölgelerinden ayrılmak durumunda kalan birçok vatandaşımız ise gittikleri kentlerde kendilerine yeni bir hayat kurmak durumunda kaldılar.

BAŞKAN SÖĞÜT’LE GÖRÜŞTÜLER

Deprem sonrasında Körfez ilçeye yerleşen Eren Özdemir ve Mehmet Özdemir ise önceki gün önemli bir ismi evlerinde ağırladılar. Afet sonrasında bölgede yaptığı çalışmalarla dikkat çeken, birçok faaliyet ve proje ile depremzedelerin imdadına yetişen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez ilçede yaşayan ve “Onlar artık bizim hemşehrimiz” dediği eren Özdemir ile Mehmet Özdemir’e konuk oldu

KAYBETTİKLERİMİZİ ANDI

Depremin 1. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Söğüt, vatandaşlara bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletip, afette yaşamını kaybeden vatandaşlarımızı da andı. Söğüt açıklamasında ise “6 Şubat’ta meydana gelen büyük afetin ardından Körfez ilçemize gelen ve artık hemşehrilerimiz olarak gördüğümüz depremzede vatandaşlarımız Eren Özdemir ve Mehmet Özdemir’i, depremin yıl dönümünde evlerinde ziyaret ettik. Devlet ve millet el ele vererek büyük bir dayanışma örneği gösteren her bir vatandaşımızdan Allah razı olsun. Rabbim bir daha aziz milletimize böyle acılar yaşatmasın inşallah. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.