Söğüt: “Emekçilerimizin Yanındayız”

Kent genelinde özellikle yerel yönetim birimlerinin başında bulunan belediye başkanları kadın personellerinin bu özel günlerinde yanlarında yer alarak kendilyerinin özel günlerini tebrik etti.

SÖĞÜT’TEN ÖZEL ZİYARET

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de 8 Mart dolayısıyla belediye bünyesinde faaliyet gösteren Nazende Cafe & Restoran adlı işletmelerde görev yapan kadın personelleri ziyaret ederek kendilerini kutladı ve birer hediye takdim etti. Kurum çalışanları da bu nazik yaklaşımı dolayısıyla belediye başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti.

“EMEKÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Ziyaret ve kadınlarla buluşmaları dolayısıyla bir açıklama yapan Başkan Söğüt, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Nazende tesislerimizde çalışan emekçi kadın personellerimizin bu özel günlerini kutlayarak işlerinde kolaylıklar diledik. Emekleriyle Türkiyeye güç veren kadınlar ile gurur duyuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817