Söğüt Gövde Gösterisi Yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığının ilan edilmesinin ardından büyük bir saha hareketi başlatan, belediye başkanı Şener Söğüt, geçen adaylık çalışmaları sırasında ilçe genelinde esnaf ziyaretleri, vatandaş buluşmaları, nokta ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ve seçim irtibat büroları açılışları yaparak süreci geçirdi.

YÜRÜYÜŞ 14.30’TE

Gittiği her yerde Körfez halkının büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Şener Söğüt, final etkinliğini ise bugün gerçekleştirecek. Körfez ilçede büyük bir final yürüyüşü yapacak olan Söğüt ve Cumhur İttifakı partileri bugün büyük bir gövde gösteri yapmaya hazırlanıyor. Saat 14.30’te Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünde toplanacak olan kalabalık Barbaros Mahallesi’ne kadar yürüyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.