Söğüt, İlçe SKM’ye Teşekkür Etti

Burada başta Ahmet Aslan olmak üzere tüm kademelerden görevli bulunan SKM yönetimi seçim sürecini son derece etkin ve programlı bir şekilde yürütüyor,

SÖĞÜT ZİYARET ETTİ

Bu kapsamda yeni dönem ikin ikinci kez aday gösterilen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de hem yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve hem de İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan ile Koordinasyon Merkezi yönetimine teşekkür etmek amacı ile geçtiğimiz gün bir ziyaret gerçekleştirdi.

“31 MART’TA ZAFER VAR”

Seçim çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini dile getiren belediye başkanı Şener Söğüt, “Seçim Koordinasyon Merkezimizi (SKM) ziyaret ederek seçim çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerinin yönetiminde bu süreci en verimli şekilde geçiriyoruz. Ahmet başkanımıza ve değerli ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Gönüllere sefer var, 31 Mart’ta zafer var diyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.