Söğüt, Kalp Krizi Geçiren  Kadir Alçık’ı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Merkezi tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın attığı imza ile bir kez daha AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın Körfez Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Şener Söğüt, ilçe genelindeki ziyaretlerine ve özel temaslarına devam ediyor. Bu zamana kadar adaylığının ilan edilmesi sonrasında birçok ziyaret yapan Söğüt, parti içi özel programlarını da ihmal etmiyor.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEDİ

Başkan Söğüt, son olarak Körfez Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden, bir dönem Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan Kadir Alçık’ı evinde ziyaret etti. Geçirdiği kalp krizi sonrasında bir süre tedavi gören, ancak durumunun iyileşmesi ile evinde istirahat eden Alçık’ın durumu hakkında bilgiler alan başkan adayı Söğüt, kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

KALABALIK ZİYARET

Söğüt, “Meclis üyemiz Kadir Alçık kardeşimizi ziyaret ettik. Çok şükür sağlık durumu iyi. Kendisinin yüzünün gülmesi ve iyi oluşu bizleri sevindirdi. Rabbim tez zaman da şifasını versin” dedi. Bu arada Söğüt’e ziyareti sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ve İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Doğan Orak da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.