Söğüt, Kayacıklılarla Buluştu

Beraberinde Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Teşkilat Başkanı Ahmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri , Eski Başkan Ramazan Tuna, Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyeleri  ile birlikte yapılan ziyarette aynı zamanda  AK Parti Körfez Esentepe Mahallesi Başkanıda olan  Şaban Akyıldız ziyaret edildi. 

Dernek Başkanı ve  üyeleri ile buluşan Başkan  Söğüt, Dernek Başkanı Şaban Akyıldız'ın yaptığı ikramlar eşliğinde üyeler ve misafirler ile bir süre sohbet etti. 

 Başkan Söğüt “Bizim hizmet anlayışımızın temelinde insan var. Bu hep böyleydi. Bundan sonrada böyle olacak.  Sivil toplum kuruluşlarımızı çok önemsiyoruz. Onlardan gelen talepleri bekletmeden yapıyoruz.  Bizler siyasetçi olarak her bir vatandaşımızın memnuniyetini görmek, onlardan güzel dönüşleri almak bizleri mutlu ediyor. dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.