Söğüt; "Körfezlilerin Hüzünlü  Günlerinde de Yanında"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir güven duyduğunun göstergesi olarak 31 Mart seçimleri öncesinde yeniden aday gösterdiği Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, saha programlarının yanı sıra ilçede nokta ziyaretlerine ve sivil toplum kuruluşları ile buluşmalarına devam ediyor. Söğüt bütün bu çalışmalarının yanı sıra ilçe halkının iyi ve kötü günlerinde de yanlarında bulunuyor.

OKUTAN DA EŞLİK ETTİ

Bu kapsamda Başkan Söğüt; merhume Kadriye Tuçdoğan, merhum Burak Döğer ve merhum Mehmet Mendeş’in ailelerine konuk olarak taziye dileklerini ilettiler. Üç ailenin de acısını paylaşan ve evlerindeki misafirliği sırasında Fatiha okuyarak kaybedilen kişileri anan Söğüt’e ziyareti sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan da eşlik etti.

“HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Söğüt programın ardından yaptığı konuşmasında; “Rahmet-i Rahman’a kavuşan; merhume Kadriye Tuçdoğan, merhum Burak Döğer ve erhum Mehmet Mendeş’in ailelerine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunduk. Mekânları cennet olsun inşallah. Vatandaşlarımızın hüzünlü ve sevinçli günlerinde yanlarındayız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.