Söğüt, Oda Başkanlarını Dinledi

Tütünçiftlik sahilinde bulunan Nazende Restoran&Cafe’de düzenlenen buluşmaya Başkan Söğüt’ün yanı sıra Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ile odaların başkanları katıldı.

TÜM PROJELERİ ANLATTI

Buluşma sırasında oda başkanlarını dinleyen Söğüt, daha sonra taleplerinin yerine geleceğini dile getirdi. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında konuşan belediye başkanı Şener Söğüt, “Bugüne kadar tüm sektörlerde meslek odalarımızın yanında ve destekçileri olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar esnaflarımızın ticaretinin gelişmesi için birçok çalışma yaptık. Yeni dönemde de yine bu yöndeki daha farklı projelerimiz olacak” dedi.

4 BUÇUK YILI ANLATTI

Oda başkanları ile buluşması sırasında Başkan Şener Söğüt, geride kalan 4 buçuk yılda yapılan çalışmalar ile yeni dönemde hayata geçirmek istediği yerel projelere de toplantıdaki konuşmasında yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.