Söğüt, Sabah Namazı İle "Bismillah" Dedi

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI ŞENER SÖĞÜT İLK ZİYARETİNİ TEŞKİLATINA YAPTI

AK Parti’nin Körfez ilçedeki kurucu gençlik kolları başkanlığı görevinin ardından partide önemli görevleri üstlenen, son olarak ilçe başkanlığı görevini yürütürken istifa edip 2019 seçimlerinde Körfez Belediye Başkanı seçilen ve tırnakları ile kazıya kazıya bulunduğu noktaya gelen Şener Söğüt, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden partisinin adayı olarak ilan edildi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Adaylığının ilan edilmesinin ardından hemen saha çalışmalarına başlayan ve halka yakın duruşunu devam ettiren belediye başkanı Şener Söğüt, dünkü ilk programını Yeniyalı Mahallesi’nde yaptı. Sabah namazını Yeniyalı Merkez Camii’nde kılan Söğüt, buradaki vatandaşlarla buluşması ise seçim startını da vermiş oldu. Söğüt, cami cemaati ile ikram edilen çorba eşliğinde sohbet etti.

DERNEK ZİYARETİ YAPTI

Daha sonra mahalledeki esnafları gezen, hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Söğüt, bir ara girdiği bir iş yerinde fırının başına geçerek ekmekleri fırına sürdü. Daha sonra Körfezlilere Hizmet Derneği yönetimi ve üyeler ile buluşan Başkan Söğüt, vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti.

TAKSİ DURAĞI ZİYARETLERİ

Belediye başkanı Şener Söğüt programı kapsamında Körfez’deki taksi duraklarına da uğradı ve Belde Taksi, Hizmet Taksi ve Çay Taksi yönetiminin konuğu oldu. 

TEŞKİLATLA BULUŞTU

Adaylık ilanı ve il teşkilatın tanıtım programı sonrasında Körfez ilçede büyük sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Söğüt, ilk ziyaretini AK Parti İlçe Teşkilatına yaptı. Burada ilçe başkanı Nurettin Okutan ve İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan ile parti yöneticileri ile bir araya gelen Söğüt, seçim sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

“SEÇİMİ MUTLAKA KAZANACAĞIZ”

Burada yapılan ziyaret sonrasında bir açıklama yapan belediye başkanı Şener Söğüt, “AK Parti Körfez İlçe Başkanımız Nurettin Okutan ve yol arkadaşlarımızı ziyaret ettik. İnşallah 31 Mart’ta yeni bir başarıya, yeni bir zafere daha imza atacağız. Partimizin her bir neferine ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. 31 Mart’ta elde edeceğimiz kutlu zaferimize hazırız, kararlıyız” dedi.

İTTİFAK ZİYARETLERİ MHP İLE BAŞLADI

Programının devamında Cumhur İttifakı partilerine çaman harcayan Söğüt, Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ve yönetim kurulu ile parti yöneticilerinin konuğu oldu. Buradaki buluşma sırasında ev sahibi ilçe başkanı Bekiroğlu, Söğüt’ü bir kez daha tebrik ederek kendisine Ayet’el Kürsi yazılı bir tablo hediye etti.

BBP’YE DE GİTTİ

İttifak turunu Büyük Birlik Partisi ile sürdüren Söğüt, bir süre önce partinin ilçe başkanlığı görevine atanan Selim Öztürk’e ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaretleri sırasında konuşan Söğüt, “Adaylığımızın açıklanmasının ardından bizleri heyecanlı ve coşkulu bir şekilde karşılayan Cumhur İttifakı ortağımız MHP’li ve BBP’li kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’ta yeni bir başarıya, yeni bir zafere hep birlikte imza atacağız” diye konuştu.

BÜYÜKLERE SAYGIDA KUSUR ETMEDİ

Programının devamında Tütünçiftlik merkezinde esnaf ziyaretleri yapan ve halkı da seyamlayan belediye başkanı Şener Söğüt, gittiği her yerde Körfezlilerin büyük sevgi gösterileri ile karşılaştı. Ardından Zeynep Yağız ve Fatma Aydın’ın yatınlarını ziyaret ederek taziye dileklerini ileten Söğüt, günü Mimar Sinan Mahallesi’ndeki ziyaretleri ile tamamladı. Burada da küçüklerle yakından ilgilenen ve ellerini öptüğü büyüklerinin hayır dualarını alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilgileri ve yeni dönem adaylığı dolayısıyla tebriklerini ileten vatandaşlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.