Söğüt Ve Tuna’dan Bayramda STK Turu


Bu sene kent genelinde yerel yönetimler, yaptıkları özel programlarla bayramın daha renkli, coşkulu ve özellikle çocuklar açısından eğlenceli geçmesi için çeşitli programlar tertiplediler.

DERNEKLERE UĞRADI

Körfez ilçede de bayram son derece coşku içinde idrak edildi. Gerçekleşen etkinliklerin yanı sıra siyasi partilerin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bayramlaşma programları ile üyelerini ve konuklarını ağırladı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise ilçede bulunan hemen her dernek ve STK’ya uğrayarak katılımcıların bayramını tebrik etti. Başkan Söğüt’e ziyaretlerinde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti. Ayrıca Körfez Avcılar Derneği ziyareti sırasında da Körfez Belediyesi Muhtarlar Masası Müdürü Özcan Efe de hazır bulundu.

TEK TEK ZİYARET ETTİ

Başkan Söğüt bayram süresince Körfez Taşköprülüler Derneği, Körfez Avcılar Derneği, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE), Körfez Amasyalılar Derneği, Kocaeli Erzurum Çat İlçesi ve Civarı Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Körfez Muşlular Derneği, Körfez Çankırılılar Derneği ve Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

“BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA”

Gerçekleşen bu bayram buluşmaları sırasında bir araya geldiği derneklerin üyelerine seslenen ve hepsinin ayrı ayrı Kurban Bayramını tebrik eden belediye başkanı Şener Söğüt, “Bu bayram, hepimizin kardeşliğinin, birlik ve beraberliğinin daim kalmasına vesile olsun. İnşallah hep birlikte nice güzel bayramlara daha sağlık ve sıhhatle ulaşmayı Allah nasip etsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.