Söğüt’e Destek İçin  YRP’den İstifa Ettiler

AK Parti’de hemen her gün yapılan yeni katılımları önceki gün özel bazı isimler de dahil oldu. Parti yönetimindeki sorunlar, özellikle de yerel sürecinde takınılan tavırların ardından Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) istifa eden 10 kişilik grup, AK Parti’ye katıldı.

ÖNEMLİ İSİMLER VAR

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti saflarına katılan kişiler arasında YRP’nin Körfez’deki Kurucular Kurulu Üyelerinden ZaferKurt, İlçe STK Başkanlığı da yapan Naim Bozyel ve YRP’nin birer dönem İl Gençlik Kolları ve Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Mücahit Akar da yer alıyor.

“YRP’DE LİYAKAT GÖZ ARDI EDİLDİ”

Topluluk adına törende konuşan ve AK Parti’ye geçişin gerekçelerini sıralayan kurucu ilçe yöneticisi Zafer Kurt, “Körfez İlçe Teşkilatında kurucusu olduğum Yeniden Refah Partisi’nin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim. Mahalli seçimlerle ilgili aday tespitinde partimizin temel görüşü yerine oy hesabı yapıldığını, teşkilata emek verenlerin, gecesini gündüzüne katanların ve liyakatın bu bağlamda göz ardı edilmesi, aklıselim bekleyişimizi boşa çıkarmıştır.

“BİRLİKTE RAHMET AYRILIKTA AZAP VARDIR”

Bu gün Körfez Belediye Başkanımız ve yeniden aday gösterilen Şener Söğüt’e desteğimizi açıklamak için buradayım, buradayız. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bizler kızıl elmamıza emin adımlarla girerken maalesef bunun ağırlığını taşıyamayan bir olgunun oluşması, bizi kurucusu olduğumuz Yeniden Refah Partisi Körfez İlçe Teşkilatındaki tüm görevlerimizden ve aktif siyaset hayatımızdan uzaklaştırmıştır.

“SÖĞÜT’E DESTEK VERECEĞİZ”

Şener başkanımıza bu desteğimizle alakalı herhangi bir pazarlığımız olmamıştır. Kendisine de sürpriz olduğu kanaatindeyim. Bizi tanıyanlar bilir, bilmeyen de kendi bilir. Tek beklentimiz bu vesile ile Körfez ilçemizde istikrarın sürmesine zarar vermemek adına Şener başkanı desteklemektir. Ekip olarak karar verdik. Kazanan Körfez olacaktır, hayırlı olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Körfez delisi 1 ay önce

Zafer kurt yrp de görev yapiyorken akp ile ilgili söylediği söylemlerinde arkasındami acaba şuan o karakter varmı acaba kendisinde söylesin bakalım

banner2817