Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinde yeniden Körfez Belediye Başkanı seçilen AK Partili Şener Söğüt’e tebrik ve kutlama ziyaretleri devam ediyor. Başkan Söğüt önceki günde AK Parti Genel Merkezi’nden biri ismi makamında kabul etti.

GENEL MERKEZ ZİYARETİ

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran, belediye başkanı Şener Söğüt ile bir araya geldi ve kendisini ikinci kez kez göreve seçilmesi dolayısıyla kutladı.

HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ

Buluşma sonunda bir açıklama yapan Körfez belediye başkanı Şener Söğüt, “İlçemiz için yapılacak daha çok işimiz var yeni dönem hizmetlerimizde Cumhur İttifakımızın desteğine her zaman arkamızda göreceğiz. Mehmet Ceran kardeşimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.