Söğüt’e Oruç’tan Büyük Destek

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nda uzun süre ilçe yönetim kurulunda yer alan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde ise görevinden istifa ederek Körfez Belediyesi meclis üyesi adayı gösterilen Erdal Oruç, parti programı dahilinde ve özel olarak yaptığı sana çalışmaları ile adından söz ettiriyor.

ÖZEL OLARAK ÇALIŞIYOR

Özellikle Yavuz Sultan Selim Mahallesi ve Esentepe Mahallesi başta olmak üzere kent genelinde büyük bir etki alanı olduğu bildirilen AK Partili meclis üyesi Erdal Oruç, parti çalışmalarına olan katılımının dışında bireysel olarak de kapı kapı gezerek hem partisinin belediye başkan adayı Şener Söğüt’ün ve hem de meclis üyesi adayı olarak kendisinin tanıtımını yapıyor.

“AK BELEDİYECİLİK SÜRECEK”

Mahalle mahalle gezen ve kapı kapı dolaşarak vatandaşlara broşür ve diğer bilgilendirme materyallerini dağıtan meclis üyesi adayı Erdal Oruç, “Teşkilatımız çok güçlü bir şekilde sahada çalışıyor. Ancak biz de harici olarak yükü omuzlamaya çalışıyoruz. Partimize ve başkan adayımız Şener Söğüt’e olan ilginin giderek arttığını görüyoruz. 31 Mart seçimlerinde Körfez Belediyesi’ndeki AK belediyecilik dönemi devam edecektir. Başkanımızla ve güçlü meclisimizle çok büyük hizmetleri ilçemize kazandıracağız” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.