Söğüt’e Trabzonlulardan Büyük Destek

Başkan Söğüt ve beraberindeki AK Partili yöneticiler, önceki akşam Körfez Trabzonlular Derneği yönetiminin konuğu oldular.

KALABALIK GİTTİLER

Trabzonlular Derneği Başkanı Muharrem Okutan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret sırasında belediye başkanı Şener Söğüt’e AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, parti yöneticileri, Cumhur İttifakı partilerinin temsilcileri ile parti yöneticileri ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

OKUTAN: BURASI BENİM EVİM

Aynı zamanda bir Trabzonlu olan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Okutan, yaptığı konuşmasında “Burada ben ev sahibiyim. O yüzden dostlarımdan, hemşehrilerimden oy istemek benim yapmayacağım bir şeydir. Sizler zaten ne yapacağınızı bilirsiniz. Sizlerden tam destek alacağımızı zaten biliyoruz” açıklamasında bulundu.

SÖĞÜT’E DESTEK MORALİ

Daha sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise “Trabzonlu hemşehrilerimizle buluşmaktan dolayı çok mutluyum. Bu zamana kadar birlikte çok büyük işler başardık. Hizmetlerimizde halkımızın talepleri önemli oldu. Sivil toplum kuruluşlarımızla hep uyumlu çalışmaya özen gösterdik. Bugün de verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgi bizleri çok sevindirdi.

TRABZONLULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sevdalısı olduğumuz hemşehrilerimizden aldığımız güçle, şevkle ve heyecanla 31 Mart’ta yeni bir zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz. Körfez Trabzonlular Derneği’nde kıymetli hemşehrilerimizi ziyaret ederek desteklerini istedik. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan ve karşılayan kıymetli Trabzonlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.