Söğüt’ten Kanaat Önderi Ziyareti

İlçe genelindeki temaslarına devam eden Başkan Söğüt, ilçedeki kanaat önderleri ile özel buluşmalarda bir araya geliyor. Söğüt son olarak ilçenin tanınmış simalarından Mustafa Artun’un konuğu oldu.

KALABALIK ZİYARET

Artun’un evinde gerçekleşen ziyaret sırasında Artun’un yakınları ve aile fertleri de hazır bulundu. Söğüt’e gerçekleşen bu ziyarette AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, İl Gençlik Kolları Başkan Vekili ve meclis üyesi Doğan Orak, BBP’li Kadir Er, mahalle sakinleri, mahalle başkanlarından Şaban Akyıldız ile vatandaşlar katıldı.

İLGİ SEVİNDİRDİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında tebrikleri de kabul eden belediye başkanı Söğüt, “Mustafa Artun ağabeyimizin hanesine, samimiyetine ve muhabbetine misafir olduk. Misafirperverliklerinden dolayı kendisine vekonuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.