banner2779
banner2752
banner2750

Söğüt’ten Kaymakam’a Festival Daveti

9, 10, 11 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan festivalin açılışı, yarın saat 19.00’de Necmettin Erbakan Kültür Merkezi önünden Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ne kadar sürecek olan kortejle yapılacak. Ünlü sanatçı Kutsi’nin sahne alarak sevenleri ile buluşacağı festivalde birbirinden renkli etkinlikler düzenlenecek.

KAYMAKAM’I DAVET ETTİ

Bu arada Yarımca sahilinde Altın Kiraz Bahar Şenliği’nin de tertip edileceği etkinliklerle ilgili davet turuna çıkan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ile bir araya geldi. Kaymakamlık makamındaki buluşma sırasında Kalkar’ı düzenlenecek olan Kiraz Festivali’ne davet eten Başkan Söğüt, kendisine davetiyesini takdim etti.

BAŞKAN ÇAĞRI YAPTI

Söğüt yaptığı açıklamada; “Kaymakamımız Uğur Kalkar’ı 9-10-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Kiraz Festivali etkinliğimize davet ettik. Tüm vatandaşlarımızı da bu güzel ve dolu dolu eğlence ile geçecek olan programlarımızda yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Kaymakam Uğur Kalkar da ziyareti ve daveti için Söğüt’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751