SÖĞÜT’TEN SKM'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde yeniden aday gösterilen ve çok yoğun bir şekilde saha programlarını sürdüren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, parti içi birimlerle de sık sık bir araya gelerek seçim süreci ile ilgili sonr durumu değerlendirme imkanı buluyor.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Başkan Şener Söğüt, bu kapsamda önceki gün de AK Parti Körfez İlçe SKM Başkanlığını ziyaret etti ve çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Söğüt’e ziyareti sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ,  Eski İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Ramazan Tuna ve İlçe yöneticileri eşlik etti. Buluşma sırasında Başkan Söğüt, İlçe SKM Başkanı Ahmet Aslan’la çalışma ve özel programlar hakkında karşılıklı olarak görüşlerini ortaya koydular. Başkan Söğüt Seçim Koordinasyon Başkanı tecrübeli Siyasetçi Ahmet Aslan ve ekibine yapılan başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817