Söğüt’ten Umre Ziyareti

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde tarihi bir zafer elde eden ve ikinci kez üst üste Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt, bir taraftan mazbatasının verilmesini beklerken diğer taraftan da ilçedeki programlarına ve ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Söğüt, geçtiğimiz gün de umre ziyaretini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidiş hazırlıkları yapan Sezgin Demirtöz’ün evine konuk oldu.

OKUMAYA KATILDI

Burada Demirtöz ve ailesi ile bir araya gelen ve kendisine ibadetlerinin kabul olmasını dileyerek kendisi için de dua talep eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Umre vazifesi için kutsal topraklara gidecek olan Sezgin Demirtöz kardeşimizin yaptığı okumaya katıldık. Rabbim sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817