Söğüt’ün Gözü Pehlivan’ın Rekorunda

Körfez Belediyesinin başında beş yıldır görev yapan ve ilçe genelinde hayata geçirilen projelerle Körfez’e büyük değer katan mevcut başkan Şener Söğüt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilmişti. AK Partili isimler arasında Söğüt, ilçenin ilk AK Partili başkanı olan Yunus Pehlivan’dan sonra iki kez üst üste aday gösterilen ikinci isim oldu.

EN BÜYÜK DESTEK PEHLİVAN’DAN

Bundan sonraki süreçte ilk olarak 31 Mart seçimlerini kazanmayı hedefliyen belediye başkanı Şener Söğüt, gözünü ise Yunus Pehlivan’ın rekorunu kırmaya dikmiş görünüyor. Pehlivan ve Söğüt’ün bir programdaki verdikleri bu poz ise AK Parti içindeki bağların ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Partililer, özellikle eski ve yeni başkanlar ile parti yöneticilerinin bu derece bütünlük içinde olmasının seçim sonucuna olumlu etki edeceğini düşünüyor. Önceki dönem başkan olan Yunus Pehlivan, bu süreçte yeniden aday gösterilen Söğüt’ün en büyük destekçilerinden biri olarak gösteriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.